ВОЛЕЙБОЛЕН ТУРНИР

          lволейболен турнирНа 25.11.2014 г. в СОУ „Христо Ботев” – гр. Ивайловград стартира вътрешноучилищно първенство по волейбол. В надпреварата ще вземат участие 5 отбора от ІХ до ХІІ клас. Ще бъдат изиграни 10 срещи по схемата всеки срещу всеки.

ФОТОИЗЛОЖБА „СТЪПКИ ПО ПЪТЯ КЪМ ПРОГРАМЕН ПЕРИОД 2014 – 2020“

          Фотографии, отразяващи постигнати резултати от европроекти на територията на област Хасково, са представени в изложба в СОУ „Христо Ботев” – гр. Ивайловград. Събитието е организирано от Областен информационен център (ОИЦ) – Хасково в рамките на националната инициатива - изложба „Стъпки попътя към програмен период 2014-2020 г.”, която се провежда едновременно в цялата страна чрез мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на ЕС в България.

Прочети още...

16 ноември - Международен ден на толерантността

Ученически клуб за ООН при СОУ „Христо Ботев” – гр. Ивайловград посвети цяла седмица на Международния ден на толерантността, който се чества на 16 ноември от 1996 г. насам и е утвърден с приемането на специална декларация от Общото събрание на ООН.

На специално изработено табло и в кутия, поставени в училище, всеки желаещ имаше възможността да отправи своите послания. Ето част от тях:

Прочети още...

СЪОБЩЕНИЕ

СОУ „Христо Ботев” – гр. Ивайловград уведомява всички заинтересовани фирми, че приема оферти за изкупуване на отпадъчно желязо.

Всички оферти се приемат на адрес:  СОУ „Христо Ботев” - гр. Ивайловград - 6570, ул. „Волгоград” №5 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 17.00 ч. на 21.11.2014 г.

Александра Хорозова – Директор на СОУ „Христо Ботев” – гр. Ивайловград

1 НОЕМВРИ - ДЕН НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ

Първи ноември е общобългарски празник на историческата памет и на националното ни самочувствие, дело на хиляди българи, вдъхвали вяра в собствените сили на народа по пътя към историческото и културното възстановяване на българската държавност.

            С традиционно факелно шествие по централната улица на Ивайловград и тази година СОУ „Христо Ботев” – гр. Ивайловград отбелязя Деня на народните будители - 1 ноември. В шествието участваха учители и ученици от гимназията. То бе водено от барабанчик и знаменната група на училището. Ученици носеха портрети на изтъкнати български просветни, културни дейци и революционери.       Тържеството продължи на площада в града под звуците на химна на народните будители и фанфарната музика на училището.

Прочети още...

Страница 45 от 54