СЪОБЩЕНИЕ – ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН

Ръководството на СУ “Христо Ботев” – гр. Ивайловград съобщава на всички ученици, че  тържеството по случай откриването на новата учебна 2016/2017 година ще се проведе на 15 септември /четвъртък/ от 10.00 часа в двора на училището.

Всички ученици трябва да бъдат в училище в 9.45 часа.

 

 

 

Александра Хорозова - Директор на СУ „Христо Ботев” – гр. Ивайловград

СЪОБЩЕНИЕ

СУ „Христо Ботев” – гр. Ивайловград уведомява всички заинтересовани фирми, че приема оферти за:

-  закуски за учениците от І – ІV клас; срок: 17.00 ч. на 15.09.2016 г.

- снабдяване с хранителни продукти на училищния стол; срок: 17.00 ч. на 15.09.2016 г.

Всички оферти се приемат в канцеларията на завеждащ АТС на СУ „Христо Ботев” – гр. Ивайловград.

 

Александра Хорозова – Директор на СУ „Христо Ботев” – гр. Ивайловград

 


Томи Сърбинов дари носии на танцьорите от СОУ „Христо Ботев” – гр. Ивайловград

Г-н Томи Сърбинов - бизнесмен от гр. Пловдив - дари носии на танцьорите от СОУ „Христо Ботев” – гр. Ивайловград на стойност 4 304.00 лв. Той бе впечатлен от красотата и изяществото на малките танцьори на гимназията на миналогодишното издание на Еньовден в Ивайловград, организирано от собствениците на винарска изба „Ямантиеви” - Иванка и Юлиян.

 

И тази година за 5-ти пореден път на 24 и 25 юни фамилия Ямантиеви ще  съберат гости от страната и чужбина, за да им покажат и припомнят вярванията и традициите на дедите ни, свързани с Еньовден. Гостите ще се насладят на играта на танцьорите и факлоносците от СОУ „Христо Ботев” – гр. Ивайловград, на изпълнението на местни самодейните състави и групи. Дух, огън, ритуали, танци, мистерия и песни, традиции и емоции ще заредят всеки участник с много положителна енергия за предстоящото лято.

Жулиен Маврудов – първенец в областния етап на конкурса „С очите си видях бедата”

Жулиен Маврудов от ІV клас спечели І-во място на областния етап на конкурса „С очите си видях бедата” в категория „Ученици от специални училища и домове за деца в неравностойно положение’’, II група - от 10 до 14 години. Награждаването се извърши на церемония във фоайето на ОНЧ „Заря - 1858’’ в гр. Хасково.

Прочети още...

21 ЗРЕЛОСТНИЦИ ОТ ВИПУСК 2016 Г. НА СОУ „ХРИСТО БОТЕВ” – ИВАЙЛОВГРАД ВЗЕХА ДИПЛОМИ ЗА СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ

И тази учебна година СОУ „Христо Ботев” – гр. Ивайловград се раздели с още един випуск, знаещи и можещи момчета и момичета. След успешното представяне на Държавните зрелостни изпити вчера 21 абитуриенти получиха дипломите си за средно образование. Най-после 12-годишният им неуморен труд бе увенчан с успех.

Прочети още...

Страница 12 от 41